Voor wie brand jij een kaars?

Bestel een persoonlijke kaarsenzak met de naam van jouw dierbare en plaats jouw kaarsenzak op je Facebook-tijdlijn. Op deze manier brand jij online een kaars, voor iemand speciaal. Wij zorgen ervoor dat jouw kaarsenzak ook geplaatst wordt langs het parcours van de door jou gekozen SamenLoop. Samen met de andere vele kaarsenzakken verlicht jouw kaarsenzak de SamenLoop-nacht.

is niet ingevuld.
Naam op mijn kaarsenzak (gebruik alleen een voornaam) is niet ingevuld. Gebruik vanuit privacy redenen alleen een voornaam.
Waarom laat jij een kaars branden op je Facebooktijdlijn én langs het parcours van de SamenLoop? (max. 140 tekens) is niet ingevuld.
Mijn verhaal mag niet worden gebruikt in eventuele communicatiemiddelen van KWF of SamenLoop voor Hoop. is niet ingevuld.
Voor mijn moeder , overleden aan alvleesklierkanker met uitzaaiingen naar de lever, gal, maag en lymfeklieren. 30 jaar geleden
Voor mijn lieve ouders die ik beide op een veel te jonge leeftijd moest lostlaten aan verschrikkelijke ziektes. Love you pap en mam xxx
omdat je dit leed en verdriet niemand gunt.
Omdat ik haar nog elke dag enorm mis!!

Bestel jouw kaarsenzak

Een kaarsenzak kost € 5, maar meer geven mag uiteraard.

U bent het bedrag vergeten.
Kies uw bank is niet ingevuld.
Ja, ik machtig SamenLoop voor Hoop om jaarlijks geld af te schrijven.

Jij hebt voor visa gekozen.

Jij hebt voor MasterCard gekozen.

Persoonlijke gegevens

Geslacht is niet ingevuld.
Voorletter is niet ingevuld.
Tussenvoegsel is niet ingevuld.
Achternaam is niet ingevuld.
Postcode is niet ingevuld.
Huisnummer is niet ingevuld.
Toevoeging is niet ingevuld.
Straatnaam is niet ingevuld.
Woonplaats is niet ingevuld.
is niet ingevuld.
E-mail is niet ingevuld.
Ik blijf graag op de hoogte van nieuws, acties en manieren waarop ik kan bijdragen aan KWF. is niet ingevuld.

Lees in het privacy statement hoe KWF omgaat met je persoonsgegevens.

Wat is SamenLoop voor Hoop?

Tijdens een 24-uurs wandelestafette staan we met elkaar stil bij kanker én vieren we het leven. Er zijn optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. De openheid en eensgezindheid maken van een SamenLoop een evenement dat niemand onberoerd laat. Het evenement wordt volledig door vrijwilligers georganiseerd.

De Kaarsenceremonie

Wanneer de avond tijdens de SamenLoop valt, verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het hele parcours. Een enorm indrukwekkend gezicht – al die kaarsenzakken opgedragen aan een geliefde. Tijdens de ceremonie herdenken we dierbaren én staan we stil bij elkaar. Want kanker raakt ons allemaal.